Lingerie

Protheselingerie
Een borstprothese geeft het beste resultaat als deze gedragen wordt in een prothese bh. De laatste jaren is de keuze in protheselingerie steeds verder uitgebreid. Wat belangrijk is, is dat uw protheselingerie comfortabel zit, uw borstprothese goed draagt en dat het past bij wat u wilt. Protheselingerie is anders dan gewone lingerie. In de cups zitten vakjes voor de borstprotheses, het middenstuk is iets hoger en de schouderbanden zijn soms iets breder. De stof is zacht voor de huid en maakt het dragen prettig. 
Wij helpen u om de juiste keuzen te maken.

Bij Novalinn kunt u kiezen uit verschillende merken en verschillende stijlen protheselingerie. Voor iedere leeftijd, voor ieder figuur is er een ruime keuze. Wij verkopen protheselingerie van de merken Amoena, Anita, Basko, Susa, Megami en Marlies Dekkers.

Postoperatieve bh
Direct na de operatie 
in de eerste fase na de operatie, kan een postoperatieve bh de genezing bevorderen. Deze bh geeft lichte compressie, waardoor de kans op vochtophoping kleiner wordt. Door het luchtdoorlatende materiaal kan de huid ademen en wordt de wond niet belemmert. De schouderbanden zijn iets breder en zachter om de schouders te ontlasten en de sluiting bevind zich aan de voorkant. Een fijne, verantwoorde manier om uw lichaam te ondersteunen en te stimuleren in de eerste fase van uw herstel.

Accessoires

U kunt bij Novalinn ook terecht voor verschillende soorten accessoires. Wij verkopen bijvoorbeeld verschillende soorten hemdjes. Hemdjes met een mooie hoge hals, kanten details, of een vakje om de borstprothese in te doen wanneer u geen bh wilt dragen. Ook hebben we bij Novalinn verschillende nachtmode met een voorsluiting.
Onze collectie accessoires wisselt per seizoen, kom gerust even langs om te kijken wat we voor u te bieden hebben.