Badkleding

Zelfvertrouwen over uw borstprothese is in badkleding misschien nog wel belangrijker dan bij het dragen van ‘gewone’ protheselingerie. Daarom bieden wij ook zwemprotheses en badkleding aan. Op deze manier weet u zeker dat er ook bij het dragen van badkleding een passende en symmetrische oplossing is na uw operatie.

Bij Novalinn hebben we badpakken, tankini's en bikini's van de merken Amoena, Anita en Megami. Ook hierin zorgen we ervoor dat u een product kunt uitkiezen dat niet alleen functioneel en netjes zit, maar waar u zich ook comfortabel bij voelt.

Deze badkleding is speciaal gemaakt om een borstprothese in te dragen. In uw badkleding zit net zoals in de cups van de prothese bh een vakje waar de prothese ingedragen kan worden, op deze manier blijft de borstprothese op zijn plaats.
Als u veel zwemt voor zowel plezier als sport kunt u er voor kiezen om een zwemprothese als extra aan te schaffen. Deze borstprothese heeft aan de contactzijde een bepaalde vorm waardoor er water en lucht doorheen kan stromen en is chloorbestendig.